Om 7A | Kontor, konferens och Business Lounge på Strandvägen, vid Odenplan och Centralen

Sedan lokalerna på Strandvägen 7A började ta form i januari 2006 har den ursprungliga visionen, bit för bit, blivit sann. Det som då var ett våningsplan på Strandvägen med uthyrda kontorsplatser är idag Stockholms tre mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar: 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

7A värnar om miljön

Vi på 7A arbetar målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärta och värme. Våra nöjda, återkommande och lojala kunder vittnar om att vi lyckats. 7A arbetar systematiskt och målinriktat med ständiga miljöförbättringar och är stolta att kunna skylta med att vår nyaste anläggning 7A Centralen ligger i en LEED-certifierad fastighet. Som partner till Svanen prioriterar vi även miljömärkta alternativ vid inköp för att stödja Svanens vision om ett hållbart samhälle och bidra konkret till en hållbar konsumtion. Det är vi väldigt glada för och vi ser fram emot vårt fortsätta arbete i den riktningen.

Svanen

Se vad våra kunder gett oss för betyg

Odenplan
Centralen
Strandvägen

7A är medlem i Svenska Möten

Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärka och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

I dagsläget representerar Svenska Mötens medlemmar cirka 25 procent av den totala mötesindustrin och omsätter drygt två miljarder fördelat på cirka en miljon gästnätter. Svenska Möten har sedan starten 1981 hjälpt företag att boka konferens och möten. Svenska Möten är också mötespartner till företag och organisationer. Som ledande mötespartner tar de ett tydligt ansvar för att driva branschens utveckling framåt.

Svenska Möten

 • 5800
  luncher serverar vi per månad på våra anläggningar
 • 30
  sekunders promenad är det till tunnelbanan vid Odenplan
 • 51
  konferensrum driver vi sammanlagt i våra tre hus
 • 720
  personer kan dricka bubbel tillsammans i vår största lokal
 • 100
  sittplatser med bord, block o vatten tar Strandvägens största rum
 • 426
  stycken lågenergilampor hittar du på Centralen
 • 6000
  nöjda konferensgäster passerar våra dörrar i veckan
 • 18000
  liter vatten i månaden sparar vi genom att hushålla med vattnet på våra anläggningar
 • 6
  solfångare sitter på Centralens tak