Varmt välkommen till 7A Strandvägen.

I hjärtat av Östermalm, med spektakulär utsikt över Nybrovikens glittrande vatten ligger 7A Strandvägen. En mötes- och arbetsplats som bjuder på härlig hemma-hos-känsla i en elegant och klassisk miljö. Som medlem får du tillgång till vår underbara lounge där du kan jobba, ha möten och njuta av en riktigt god frukost. Eller vad sägs om att avrunda dagen med ett glas vin.

Här finns privata kontorsrum i olika storlekar på fyra våningsplan och våra magnifika mötessalonger bjuder på vacker originalinteriör, stuckaturer, öppna spisar och franska balkonger.

Ända sedan vi startade år 2006 har vårt fokus varit att sätta guldkant på arbetsdagen, och passande nog var det här på Strandvägen 7 som vår historia en gång började.

Lediga kontor

Upplevelser utöver det förväntade.

På 7A Strandvägen mixas en elegant Östermalmsmiljö med en city-chic känsla. Här är det ett stort fokus på gemenskap och uppskattade medlemsaktiviteter som exempelvis mindfulness, vinprovningar och afternoon tea. För externa gäster passar våra eventsalonger riktigt bra för exklusiva privata tillställningar som dop eller citybröllop, men även för strategimöten, företagsevent eller unika produktlanseringar.
"Jag har sett det lilla kontorshotellet utvecklas med en rasande fart över dessa 15 år men de har aldrig släppt på den personliga och professionella service som jag kände från första början. Den dagen man slutar kommer man nog sakna atmosfären på 7A mer än det egna arbetet"
Henric Malmqvist
VD IAM