Varmt välkommen till 7A Posthuset.

Här i Centralposthusets historiska byggnad, bara ett stenkast från Stockholms Centralstation, har vi skapat en av Stockholms främsta arbets- och mötesplatser. Fördelat på drygt 16 000 kvadratmeter finns här kontor och mötesrum i alla storlekar, unika lokaler som Palmsalen och Aulan samt generösa sällskapsytor.

Det första man välkomnas av när man kliver in är den storslagna Boberghallen, med sin imponerande takhöjd, målade valv och vackra marmorgolv. Det är också den som utgör vår härliga lounge.

7A Posthuset är en levande mötesplats full av kontraster där din arbetsdag eller ditt event blir något utöver det vanliga.

Lediga kontor

7A Posthuset, en levande mötesplats.

En storslagen fest, ett planeringsmöte inför hösten eller teambuilding innan semestern.
På Posthuset erbjuder vi vanliga och ovanliga möjligheter till möten i lokaler med massor av karaktär. Vill du ha ett litet kryp-in eller är ni det stora företaget som tror att ni vill ha ett eget kontor. 7A Posthuset har en lösning för alla. Här möts du av en härlig buzz och det är alltid något roligt på gång.
”Beslutet att flytta in hos 7A har lyft hela vårt företag. 7As medarbetare är inte bara reaktiva utan proaktiva i sitt arbete, superprofessionella och gör allt med ett leende. Vi stortrivs!”
Mårten Yrmark
GOC retail